PARTYINFO

 

XPRNC 14

Datum konání:
23.07.2004 - pátek
Místo konání:
Ústí nad Orlicí - Sport Music Club
DJs:
Nipp, Faks, Sayko, Side, e-Li, Subsist
 
 
Další party Xprnc v Ústí nad Orlicí

Od posledního dílu akce uběhl už nějaký ten pátek, a proto je na čase popřít prognózy zlých jazyků, že by měla být poslední. Ne, není tomu tak. Naopak. Hlásí se jako odpočatá a plná nových a neotřelých plánů.

Tou nejvýraznější změnou je nové místo konání. Jde o nedávno vybudovaný multifunkční prostor Sport Music Club v Ústí nad Orlicí, který se může pyšnit krásným a příjemným prostředím o kapacitě cca 120 lidí, což je pro klubovou atmosféru naprosto ideální předpoklad. Ostatně, seznámit se předem můžete ZDE.

Samotný program večera je velmi bohatý a nudit Vás rozhodně nenechá. Hosté budou tentokrát tři a řekl bych téměř ze všech končin naší republiky. Vezmu-li to od západu, tak z Plzně dorazí se svým luxusním melodickým tech-house live actem vyzrálý producent Nipp (interview na webu Futurebeat), který své vystoupení doplní i o dj set.

Střed Čech, konkrétně Šumperk bude reprezentovat Faks, jež je mnohým známý i z jungleových mejdanů jako Faxer. Jirka má širší hudební záběr, takže se necháme překvapit, co na nás vybalí. Ovšem musím podotknout, že jeho nedávné vystoupení ve slovenském Účku dostálo skvělých ohlasů.

Třetím hostem, ze samého východního konce republiky, je břeclavský masér a vynikající jungleový dj Sayko. Toho asi netřeba sáhodlouze představovat. Vyznavači tohoto stylu jistě dobře znají jeho kvality. No a teď asi čekáte tradiční závěr, jako že line up doplní Side, e-Li a Subsist. Ale to ne. Protože ještě dvě perly se na Vás chystají.

První je nově pozvaný VJ Siggy, který je skutečný mistr ve svém oboru. Můžete zapomenout na přihlouplé pouštění stažených pluginů z internetu. Siggy si na své vystoupení dává záležet a mnohdy budete ohromeni, že se jedná o jeho vlastní práci.

A druhá perla? Tak tu si přijďte vychutnat už na samotný začátek akce. Side totiž hlásí své premiérové live act vystoupení! Ti z Vás, kteří vědí, že za hudbou hip-hopové crew Špatnej Wliw stál právě on, vědí, že muziku skutečně dělat umí. A co bude znít z přistavěných reproduktorů? Vymakaný, jak on sám říká, abstract hip hop. Přičemž ani svůj magický saxofon doma nenechá.

Myslím, že nabídka je víc než pestrá a vstupné devadesáti korun příjemné.   

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016